Tweede verdachte, ‘Kara’, van beroving vrouw in Calcuttastraat aangehouden

In samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname de voortvluchtige verdachte F.K., alias ‘Kara’ (38), die in een appartement verblijft in het district Commewijne, donderdag 25 april opgespoord en in de boeien geslagen. 

F.K. heeft samen met de eerder aangehouden verdachte D.S., alias ‘Don’,  op dinsdag 16 april een gewapende beroving gepleegd in de Calcuttastraat, Abrabroki, waarbij het slachtoffer, een vrouwelijke arts, een schotwond opliep. De vrouw is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en verkeert buiten levensgevaar.

De verdachte F.K. werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!