Gareth Bale Treedt Toe tot Golfwereld als Ambassadeur

Na zijn recente pensionering uit het voetbal, heeft Gareth Bale, voormalig ster van Tottenham, een nieuwe carrière aangevangen in de golfwereld. Bale is aangenomen als ambassadeur voor Steph Curry’s ‘Underrated Golf’ voor hun eerste Europese tour. Bekend om zijn passie voor golf, zelfs tijdens zijn voetbalcarrière bij Real Madrid, waar hij bekend stond om de beruchte “Wales. Golf. Madrid. In die volgorde” vlag, zet Bale zijn betrokkenheid bij de sport voort. Naast zijn nieuwe rol zal hij atleten aantrekken om deel te nemen aan toernooien en biedt hij mentorhulp en ondersteuning. De eerste Europese tour van ‘Underrated Golf’ vindt plaats op de Walton Heath Golf Course in mei, waarbij Bale zich richt op het creëren van diverse sportmogelijkheden voor jongeren in Wales.

error: Kopiëren mag niet!