Snoop Dogg gekleed in ​​roze en drinkt thee met kleindochter Cordoba 

Het kleine meisje hielp haar grootvader zijn taalvaardigheid uit te breiden. Snoop Dogg bereidt zich op de beste manier voor op zijn rol als correspondent op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

In een hilarische Instagram-video stelde de altijd rustige rapper ons voor aan zijn deskundige ‘leraar Frans’: zijn 5-jarige kleindochter Cordoba.

In de clip leerde Cordoba hem de woorden ‘ijsje’, ‘Eiffeltoren’ en ’tot ziens’ in het Frans uitspreken. Het beste gedeelte? Ze waren allebei gekleed in bijpassend roze en dronken de hele tijd beleefd van theekopjes. Pinkjes eruit!

“Nou, daar heb je het. Ik heb wat Franse lessen voor me gegeven, een paar woorden geleerd, een beetje etiquette, hoe ik thee moet inschenken en hoe ik wat snoep moet eten”, vertelde Snoop Dogg aan de fans aan het einde van de clip, met een sluw knikje. Snoop brengt graag kostbare tijd door met zijn kleinkinderen.

In februari plaatste hij de meest schattige video van Cordoba en haar driejarige zusje Chateau, dansend in een opnamestudio. In de clip moedigt Snoop de kleine meisjes aan om te springen en rond te draaien terwijl vrolijke technomuziek speelt.

Eerder, op 7 januari, deelde de rapper “Drop It Like It’s Hot” trots een momentopname van drie van zijn kleindochters die bijpassende strikken schommelden. Snoop Dogg heeft vier kinderen: Corde, 29, Cordell, 26, en Cori 24, met zijn vrouw van bijna 27 jaar, Shante Broadus; en Julian, 25, uit een eerdere relatie.

Corde maakte van Snoop een grootvader toen hij in 2012 zijn zoon Zion kreeg, en zijn dochter, Eleven Love, werd geboren in 2018. Ondertussen is Cordell de vader van Cordoba en Chateau. In een interview met People uit 2023 vertelde Snoop Dogg wat het voor hem betekent om grootvader te zijn. “Ik ben een grootvader van zes kinderen, en er komt er één op komst. En mijn kleinkinderen zijn mijn alles, omdat ze allemaal individueel een stukje van mijn hart krijgen en ze verschillend zijn”, zei hij tegen de outlet.

Hij vervolgde: “Mijn opa was mijn beste vriend en dat ik dat voor mijn kleinkinderen ben, laat zien dat ik het eigenlijk goed heb gedaan en dat ik de omstandigheden heb kunnen overleven. Nu kan ik terugkijken, ik kan degenen leren die willen bereiken of geef ze op zijn minst een blauwdruk en help ze een aantal valkuilen te vermijden waarmee ze te maken kregen.”

error: Kopiëren mag niet!