Anthony C. Pengel presenteert plan voor Jeugd Academy RobinHood

Anthony C. Pengel is na gesprekken met een afvaardiging van de SV RobinHood in september 2023 begonnen aan een project om de mogelijkheden te bekijken om op een professionele wijze bezig te zijn met het opleiden van jeugdspelers. Deze nieuwe wijze van opleiden moet zich richten op het opzetten van een hoogwaardig opleidingsprogramma voor de jonge voetballers bij SV RobinHood. 

De heer Pengel heeft een uitgebreid beleidsplan gepresenteerd ten behoeve van de op te zetten RobinHood Jeugd Academy. Dit plan omvat onder andere de organisatiestructuur, taakomschrijvingen, teamindeling, sociale medische zorg, voeding, presentatie en sponsoringen. Daarnaast benadrukt hij het belang van deze opleiding en is verheugd om zijn expertise in te zetten voor de ontwikkeling van jong talent bij SV RobinHood en in Suriname. 

Door middel van een gestructureerd opleidingsprogramma is het streven erop gericht om de jeugdspelers van de SV RobinHood en getalenteerde jeugdvoetballers uit de regio te helpen bij hun persoonlijke-, en sportieve groei. 

Om een goede start van dit lopende seizoen te garanderen heeft de heer Pengel ten behoeve van de jeugdopleiding een sponsoring beschikbaar gesteld voor een bedrag van Euro 60.000. Deze sponsoring is gebruikt om onder andere: 

• Het aanschaffen van trainings- en wedstrijdkleding ten behoeve van de U-14 tot en met de U-20 

• Het aanschaffen van voetballen voor alle afdelingen 

• Kleding en vergoeding van alle jeugdtrainers en coördinatoren 

• De benodigde IGLOO-boxen, reiskoffers en tassen 

• Het schilderen en aankleden van de kantoorruimte 

• De aanschaf van de ontbrekende inventaris van de kantoorruimte 

Het bestuur van de SV RobinHood wil bij deze oprechte dank uitspreken aan de heer Anthony Pengel voor zijn onschatbare bijdrage aan onze jeugdafdeling. Wij geloven erin dat met de steun en de toewijding van de heer Pengel dit een grote impact zal hebben op onze jeugdspelers en de algehele sfeer binnen onze club. 

Ook onze dank aan Firm Logistics (Rotterdam) en Kade Soccer voor hun geleverde bijdrage. Wij kijken uit dat na de nu ingelaste evaluatie ronde partijen tot een definitieve samenwerking voor een langere periode kunnen geraken. 

Namens het bestuur, technische staf en spelers SV RobinHood. Nogmaals Anthony, onze dank.

Bestuur RobinHood

error: Kopiëren mag niet!