Jennifer Lopez krijgt steun van Ben Afflecks vriend Matt Damon terwijl ze wordt geëerd tijdens het Hispanic Federation Gala

Jennifer Lopez werd deze week geëerd door de Spaanse Federatie en de beste vriend van haar man Ben Affleck, Matt Damon, was aanwezig voor steun! De 54-jarige entertainer ontving de Premio Orgullo (Pride Award) tijdens het gala donderdagavond 18 april in het American Museum of Natural History in New York City.

Het evenement, onder voorzitterschap van Lin-Manuel Miranda, bracht meer dan $ 3,3 miljoen op ter ondersteuning van Latino-doelen.

Jennifer en Lin poseerden met Frankie Miranda, president en CEO van de Hispanic Federation. Matt, die op het evenement presenteerde, werd vergezeld door zijn vrouw Luciana.

Jennifer zei: “Ik betuig mijn diepste dank aan de Hispanic Federation voor het eren van mij met haar Premio Orgullo. Ik heb het genoegen gehad om samen te werken met Lin-Manuel en de Hispanic Federation om de toegang tot gezondheidszorg te vergroten en de slachtoffers van de Pulse Nightclub Tragedy en degenen die getroffen zijn door de orkaan Maria in Puerto Rico te ondersteunen. Het werk dat we samen hebben gedaan is zeer persoonlijk omdat het verbonden is door onze gedeelde wortels en liefde voor de gemeenschap en cultuur. Ik weet dat als we samenwerken, we een ongelooflijke kracht ten goede kunnen zijn. Ik kijk uit naar mijn voortdurende samenwerking met de Hispanic Federation om de belangen en ambities van Latinas en Latino’s in ons hele land te bevorderen.”

error: Kopiëren mag niet!