Aayush Sharma over ‘wat er mis ging’ tussen hem en Salman Khan

Ayush zegt dat hij de kans moet verdienen om weer met superster-zwager samen te werken. Na Loveyatri en Antim zou Aayush Sharma ook deel uitmaken van Salman Khan’s Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan, waar hij naar verluidt mee stopte vanwege ‘creatieve meningsverschillen’.

Het is geen uitval. Acteur Aayush Sharma zei dat het een bewuste beslissing was om het productiehuis van zijn superster-zwager Salman Khan te verlaten en met nieuwere mensen te gaan werken, omdat hij de drang voelde om te ‘groeien’.

Aayush, getrouwd met Salmans jongste zus Arpita Khan, maakte zijn filmdebuut met het romantische drama Loveyatri uit 2018, bijgestaan ​​door de superster. Zijn volgende was een andere productie van Salman Khan Films, Antim: The Final Truth, waarin ook de superster te zien was.

Zijn nieuwste acteur, Ruslaan, is echter de eerste keer sinds zijn debuut dat de acteur met een extern productiehuis heeft samengewerkt. In een interview met Bollywood Hungama, toen hem werd gevraagd “wat er mis ging” tijdens zijn samenwerking met Salman, opende Aayush zich over zijn beslissing. De acteur zei dat Antim een ​​enorme kans voor hem was, en dat niet iedereen zo’n project op een presenteerblaadje had kunnen krijgen.

De actiefilm werd uitgebracht in 2022 en was een kaskraker. Aayush zei dat het werken met nieuwere mensen nu een manier voor hem was om te leren en te groeien. “Ik kan niet alleen in het gezin, in een gesloten omgeving, blijven werken, want dan zou mijn groei ook belemmerd worden.  Het was een bewuste keuze om een ​​tijdje buiten het gezin te gaan werken om buiten te gaan werken.  Het was belangrijk voor mij om te groeien, mezelf te leren, te evolueren en waardig genoeg te zijn om teruggeroepen te worden”, voegde hij eraan toe.

Eerder maakte Aayush Sharma ook deel uit van Salmans Eid-release uit 2023 Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. De acteur had zelfs voor de film geschoten, maar stopte later met het project vanwege ‘creatieve meningsverschillen’.

error: Kopiëren mag niet!