Stacey Gabriel behaalt grote overwinning in Boracay-evenement van Miss Universe Philippines 2024

Stacey Daniela Gabriel oogstte drie onderscheidingen tijdens het Badpak Challenge-evenement van de Miss Universe Philippines 2024-verkiezing, gehouden in Boracay in Aklan op 20 april.

De afgevaardigde uit Cainta, Rizal, werd aan het einde van de verkiezing uitgeroepen tot de allereerste Miss We Sportz show gehouden bij het zwembad van het resort aan het Bolabog-strand van het eiland, ook wel ‘de betere kant van Boracay’ genoemd.

Gabriel, die tweede werd in de Binibining Pilipinas-verkiezing van 2022, was ook een van de acht ‘Aqua Angels’, die zich allemaal automatisch voegden bij de selectie van twintig ‘Arete Tagaytay Goddesses’, die ook op dezelfde avond werd uitgeroepen. Gabriel wordt vergezeld in de lijst van Aqua Angels door haar mede-Bb.  Pilipinas alumnae, 2015 Miss Intercontinental eerste runner-up Christi Lynn McGarry uit Taguig City en 2018 Miss International eerste runner-up Ahtisa Manalo uit de provincie Quezon.

Victoria Velasquez Vincent van Bacoor, die in 2021 tot Miss Universe Philippines-Charity werd gekroond, zat ook in de mix. Populaire weddenschappen completeerden de groep: nationale atleet Alexie Mae Brooks uit Iloilo City, professionele muzikant Dia Mate uit Cavite, reality-tv-ster Kayla Carter uit de Filippijnse gemeenschap in Noord-Californië en Tarah Valencia uit Baguio City.

Doorgewinterde kanshebbers behoorden tot de twaalf dames die zich bij de acht ‘engelen’ voegden in de lijst van twintig ‘godinnen’. Het waren 2014 Miss Intercontinental tweede runner-up Kris Tiffany Janson uit Cebu, 2019 Miss Tourism International Cyrille Payumo, 2022 Miss Supermodel Worldwide Alexandra Mae Rosales, 2010 Bb. Pilipinas-kandidaat Selena Antonio-Reyes uit Pasig City, en 2021 Miss Philippines Earth-deelnemer Anita Rose Gomez uit Zambales.

error: Kopiëren mag niet!