Inter Wint 20e Scudetto na Dramatische Zege op AC Milan

Inter Milan verzegelde maandag hun 20e Serie A-titel door een 2-1 overwinning op aartsrivaal AC Milan, waarmee ze een onoverbrugbare voorsprong van 17 punten opbouwden aan de top van de competitie. Met nog vijf wedstrijden te gaan en na zes opeenvolgende derby-overwinningen is het kampioenschap een feit. Francesco Acerbi en Marcus Thuram’s doelpunten brachten Inter naar een historisch moment, dat volgens coach Simone Inzaghi een beloning is voor hard werk. De titeloverwinning, gekenmerkt door drie rode kaarten in een spannende slotfase, werd enthousiast gevierd door de Inter fans. Dit succes volgt na een sterk seizoen waarin Inter de enige constante bleef terwijl concurrenten wegvielen. Nu kijken ze vooruit naar een veelbelovende toekomst, met de focus op het behouden van sleutelspelers en het versterken van het team.

error: Kopiëren mag niet!