‘Dogla’ opgepakt door politie Corantijn voor bedreigen buurman en gezin

De verdachte J.R., alias ‘Dogla’, is maandag 22 april door de politie van het bureau Corantijn aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Tegen de man was door zijn buurman op vrijdag 19 april aangifte van bedreiging  gedaan.

Volgens de buurman is J.R. een alcohol- en drugsverslaafde die hem en zijn gezin meermalen met de dood heeft bedreigd, wanneer hij onder invloed verkeert van alcohol of drugs. Daarnaast heeft de verdachte ook vaak aangegeven, dat hij de woning van zijn buurman in  brand zou steken. 

Met een scherp voorwerp in zijn hand maakte de verdachte zich op 19 april weer schuldig aan bedreiging.

De verdachte J.R., die in de omgeving van de Haryanaweg woonachtig is, werd opgespoord en op zijn woonadres in de kraag gevat. Het scherp voorwerp is nog niet terecht.

De politie van Corantijn zet het onderzoek in deze zaak voort.

error: Kopiëren mag niet!