VS: Man (39) verkracht en vermoordt meisje (5) nadat hij haar ’koopt’ van moeder 

Een man in de Amerikaanse staat Alabama is ter dood veroordeeld, voor het verkrachten en vermoorden van een 5-jarig meisje in december 2021. Hij betaalde haar moeder meer dan 2.000 euro om hem “oraal te laten bevredigen.”

Juryleden kregen in de rechtszaal beelden te zien waarin de 39-jarige Jeremy Termain Williams de kleine Kamarie Holland seksueel misbruikte.

Corey Holland, de vader van het slachtoffer, was ook in de rechtszaal aanwezig. “Jij verdient het niet om te leven”, zei hij tegen Williams. “Jouw leven is niks waard. Wat voor monster ben jij? Als iemand de doodstraf verdient ben jij het wel.”

De Officier van Justitie zei tevreden te zijn met de uitspraak. “Dit is het beste wat we konden krijgen. Het brengt geen plezier en ook geen vrede. Ik wil Kamarie blijven herinneren en niet deze clown.”

error: Kopiëren mag niet!