Twee mannen opgepakt verdacht van betrokkenheid verduistering geld werkgever door hoogzwangere vrouw

Onlangs werd de hoogzwangere F.J. aangehouden die verdacht wordt van verduistering van SRD 107.100 en goederen van haar werknemer. In deze zaak zijn vrijdag 18 april de verdachten O.F. en V.F. opgepakt. De vrouw is inmiddels in vrijheid gesteld.

Uit het onderzoek is gebleken, dat de verdachte O.F.. een oude bekende van de politie, en de vriend is van de vrouw, enige betrokkenheid bij de verduistering door zijn vriendin heeft. V.F., een neef van O.F., was ook betrokken bij de verduistering.

O.F. is eerder dit jaar door de politie van Rijsdijk aangehouden en in verzekering gesteld voor verduistering en oplichting.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is O.F. in verzekering gesteld terwijl V.F. na te zijn verhoord, werd heengezonden.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!