Verhoogde activiteiten in kader ‘Operatie Zero Tolerance’ ook in Saramacca

In het kader van ‘Operatie Zero Tolerance’ heeft de politie van het gewest Saramacca haar verhoogde activiteiten voortgezet. Zelfstandig dan wel met assistentie van de Stootgroep van de korpschef heeft de politie van dit gewest in de week van zondag 7 tot en met zaterdag zaterdag 13 april in totaal 9 roadblocks op verschillende locaties en tijdstippen gehouden. Daarbij zijn in totaal 555 voertuigen gecontroleerd en doorzocht op verboden zaken. 

Meerdere automobilisten zijn geverbaliseerd voor overtreding van de verkeersregels en van een  automobilist werd het rijbewijs ingevorderd. Verder werd in samenswerking met de Stootgroep van de korpschef op een locatie in dit district een inval gepleegd bij een drugslocatie.

Tijdens de verhoogde surveillance werden ook hangjongeren verwijderd uit bars en supermarkten.

error: Kopiëren mag niet!