Inwoners Poeketie blij met nieuw logeergebouw

De bewoners van het dorp Poeketie te Sipaliwini zijn bizonder blij met het nieuwe logeergebouw dat zaterdagavond 13 april in gebruik is genomen door waarnemend president Ronnie Brunswijk met de onthulling van een naambord. Ook waren minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) en Assembleevoorzitter Marinus Bee aanwezig.

Volgens Brunswijk zijn de huisvestingsfaciliteiten te Poeketie bestemd  voor de totale binnenlandse gemeenschap. Hij gaf aan dat dit project lang geleden is gestart, maar dat de huidige regering in staat geweest is het af te ronden. 

Ook Marinus Bee was zeer ingenomen met het nieuwe logeergebouw aan de boven-Tapanahoni dichtbij de Gran Olo soela. Het logeergebouw is uitgerust met 12 slaapkamers, een woonruimte, een keuken en sanitaire voorzieningen.

error: Kopiëren mag niet!