Iconische garderobe van actrice Raquel Welch brengt miljoen op veiling op

De nalatenschap van de legendarische Hollywood-ster Raquel Welch, die in februari 2023 op 82-jarige leeftijd overleed, blijft voortleven. Op een veiling 12 april in Los Angeles werd haar iconische garderobe, inclusief kostuums en andere persoonlijke voorwerpen, verkocht voor meer dan een miljoen dollar. 

Een ketting die Welch droeg bracht $195,000 op, ruim boven de oorspronkelijke vraagprijs van $1,000. Onder de verkochte items bevonden zich ook een bikini van nepbont geïnspireerd op haar rol in ‘One Million Years B.C.’, en haar Golden Globe-prijs uit 1975, die respectiebelijk $13,000 en $26,000 opleverden. 

De veiling van Welch’s memorabilia toonde nogmaals haar onuitwisbare invloed op de filmwereld en haar status als internationaal sekssymbool.

error: Kopiëren mag niet!