Drie verdachten beroving in Palmentuin snel in de kraag gevat

Een gemengd team van de politie en leden van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in de vroege ochtend van woensdag 17 april de drie verdachten E.K. (18), L.R. (22) en J.M. (22) voor een beroving in de Palmentuin aangehouden.

De politie van het bureau Centrum kreeg die ochtend de melding van een gewapende beroving die had plaatsgevonden in de Palmentuin. Het gemengd team reageerde op de melding en stelde gelijk een onderzoek in. De drie verdachten werden in de directe omgeving aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht het politiebureau. 

De buit, bestaande uit een geldbedrag in SRD, een mobiele telefoon, een cameratoestel en twee scherpe voorwerpen waarmee zij het slachtoffer onder bedreiging beroofden, werden op hen teruggevonden en door de politie in beslag genomen.

Hangende het onderzoek zijn de verdachten na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!