Competitiewedstrijden volleybal uitgesteld door overboeking NIS

De volleybal competities die vandaag, 17 april, in het Nationaal Indoor Stadion (NIS) zouden plaatsvinden, zijn op het laatste moment afgelast. Een uur voor aanvang werd de organisatie op de hoogte gebracht dat de voor vandaag geplande wedstrijden geen doorgang kunnen vinden.

De oorzaak van deze annulering ligt bij een vergissing van het NIS, dat de eerder gemaakte afspraken met de Surinaamse Volleybal Bond (SuVoBo) over het hoofd heeft gezien. In plaats daarvan is toestemming gegeven aan een andere partij om voorbereidingswerkzaamheden voor een aankomende activiteit in de sporthal uit te voeren, waardoor het houden van de volleybalwedstrijden onmogelijk is geworden.

De organisatie betreurt het ongemak en is momenteel bezig met het onderzoeken van mogelijke nieuwe data voor het inhalen van de uitgestelde wedstrijden. Excuses worden aangeboden aan alle betrokkenen voor het veroorzaakte ongerief.

error: Kopiëren mag niet!