Bayern München Verslaat Arsenal en Bereikt de Halve Finales van de UCL

Bayern München heeft zich voor het eerst sinds 2020 verzekerd van een plek in de halve finales van de UEFA Champions League na een 1-0 overwinning op Arsenal, waarmee de totale score op 3-2 komt. Een doelpunt van Joshua Kimmich in de 63e minuut besliste de wedstrijd. Bayern, dat mogelijk tegen Manchester City of Real Madrid speelt in de halve finale, werd door Harry Kane geprezen voor hun prestatie. Arsenal’s manager Mikel Arteta erkende de wens van zijn team maar benadrukte de uitdagingen van het bereiken van deze competitiefase. De match was overwegend terughoudend met weinig kansen voor beide teams tot Kimmich’s doorslaggevende doelpunt. Bayern’s tactische aanpassingen, waaronder het vooruitduwen van Raphael Guerreiro, droegen bij aan hun overwinning terwijl Arsenal ondanks kansen van Gabriel Martinelli en in de slotfase, faalde om de score gelijk te trekken.

error: Kopiëren mag niet!