Antoine Griezmann: Opmerkelijke Ommekeer bij Atlético Madrid

Twee seizoenen terug leek Antoine Griezmann’s tijd aan de top te verslappen, vooral na ondermaatse periodes bij Barcelona. Terug bij Atlético Madrid werd de situatie eerst niet beter, met slechts drie doelpunten en vier assists in een seizoen. Echter, Griezmann keerde het tij op spectaculaire wijze, leverde het beste seizoen van zijn carrière af met 31 goals en assists, en bleef een significante bijdrage leveren over het hele veld. Zijn impact dit seizoen mag dan iets verminderd zijn, de kwaliteit en veelzijdigheid van zijn spel blijven onverminderd sterk. Griezmann’s capaciteit om het spel te beïnvloeden op talrijke manieren maakt hem een bedreiging die door teams zoals Borussia Dortmund moeilijk te neutraliseren valt.

error: Kopiëren mag niet!