Surinaamse Zaalvoetbalselectie verliest van Mexico in Concacaf Futsal Kampioenschappen

In San Jose, Costa Rica, heeft de Surinaamse zaalvoetbalselectie zondag  haar eerste teleurstelling moeten incasseren in de voorronde van de Concacaf Futsal kampioenschappen. Het team ging de rust in met een achterstand van 4-2 tegen Mexico, om uiteindelijk met een score van 7-3 de wedstrijd te verliezen. Deze nederlaag vormt een contrast met hun laatste ontmoeting vier jaar geleden, waarin Suriname Mexico wist te overtreffen met een 5-4 overwinning.

De ploeg heeft echter weinig tijd om bij te komen van deze tegenvaller. Zondag  staat hen een zware wedstrijd te wachten tegen titelverdediger Costa Rica, gevolgd door de laatste groepswedstrijd op maandag 15 april tegen Haïti. Het team blijft hoopvol en gemotiveerd ondanks de uitdagingen die voor hen liggen in dit prestigieuze toernooi.

error: Kopiëren mag niet!