’s Werelds Oudste Siamese Tweeling, Lori & George Schappell, Overleden op 62-jarige Leeftijd

Lori en George Schappell, erkend als ’s werelds oudste Siamese tweeling, zijn op 62-jarige leeftijd overleden in Pennsylvania. De tweeling, geboren in 1961 en gedeeltelijk verbonden aan hun schedels, deelde 30% van hun hersenstructuren. Tegen alle verwachtingen in leefden ze meer dan twee keer zo lang als oorspronkelijk voorspeld was. George, voorheen bekend als Dori, kwam in 2007 uit als transgender en veranderde zijn naam, waardoor de tweeling de eerste Siamese tweeling werd die zich als verschillende geslachten identificeerden. Ondanks hun fysieke uitdagingen volgden Lori en George hun eigen passies: George in de countrymuziek en Lori in het bowlen. Ze woonden samen in een appartement, deden hun best om onafhankelijk te leven en lieten een onuitwisbare indruk achter door hun verschijningen in media en documentaires.

error: Kopiëren mag niet!