Echtpaar Kasijo-Karso viert gouden huwelijk

Te midden van hun kinderen mocht het echtpaar op 10 april hun gouden huwelijksjubileum vieren.

De heer Mohamed Igwan Kasijo is geboren op 15 februari 1950 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van dertien kinderen waarvan hij het oudste kind is. Toen hij twintig jaar oud was trad hij in dienst bij de CHM als technische verkoper op de onderdelen afdeling. Na alle uitdagingen in zijn loopbaan besloot hij zijn echtgenote te helpen met het kweken van kippen voor Espee. Ook waren planten en het kweken van vee zijn bezigheden. Als hobby’s heeft hij hengelen.

Mevrouw Wilma Ngatijem Karso is geboren op 11 mei 1952 in het district Suriname. Zij is het jongste kind uit een gezin van negen kinderen. Al op haar negentiende werkte zei als kassamedewerkster bij CHM. Haar hobby’s zijn koken en hengelen.

Het echtpaar raakte verliefd op elkaar doordat zij beiden bij CHM werkten. Nadat de wederzijdse ouders kennis van mochten dragen van hun relatie, werd het huwelijk gearrangeerd. Uit het huwelijk zijn drie dochters en een zoon geboren. Ook is het echtpaar rijk aan tien kleinkinderen.

Een bijzondere mijlpaal in het leven van het echtpaar is het opzetten van een woning op eigen kracht. Ook zijn zij heel trots op hun kinderen, die goed terecht zijn gekomen. Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar de Islam en bezoekt de moskee ‘Namiro’.

De felicitaties werdeb overgebracht vertegenwoordigers van districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman. Het echtpaar mocht een bloemstuk en een ingelijste foto in ontvangst nemen, terwijl de middelen die gepaard gaan bij zo’n mijlpaal worden overgemaakt op een bankrekeningnummer van het echtpaar, zo bericht het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

error: Kopiëren mag niet!