Moeder van Zeven met 800 Tatoeages Uit Kerk Gezet

Melissa Sloan, een 46-jarige moeder van zeven uit Wales, met meer dan 800 tatoeages – waaronder een kruisbeeld op haar gezicht – beweert meerdere keren uit haar plaatselijke kerk te zijn gezet. Haar gezichtstatoeages, veelal aangebracht door haar partner Luke, waren een uitdrukking van haar geloof, vooral nadat Luke gezondheidsproblemen ondervond. Ondanks dat ze in gebed was en meezong, werd haar verteld de kerk te verlaten, in een incident waarbij ze zich uitgelachen en beoordeeld voelde door de congregatie. Sloan, die deze ervaring als een vertrouwensbreuk met de kerk ziet, stelt dat dit niet de eerste keer is dat ze wordt verzocht te vertrekken uit openbare plekken, waaronder tattooshops, de begrafenis van haar moeder, en het kerstspel van haar kinderen, vanwege haar getatoeëerde uiterlijk.

error: Kopiëren mag niet!