Twee medeplichtigen cocaïnesmokkel poging door echtpaar opgepakt

Leden van de Narcotica Brigade hebben dinsdag 9 april de twee drugsverdachten C.C. (29) en D.J. (41) tijdens onderzoek opgespoord en aangehouden. Dit tweetal wordt ervan verdacht medeplichtig te zijn geweest aan de poging van cocaïnesmokkel door een echtpaar dat op woensdag 13 maart op vertrek stond naar het buitenland op de J.A. Pengelluchthaven. 

Het echtpaar viel bij visitatie door het BID team (Bestrijding Internationale Drugshandel) door de mand. 

Zowel de man C.D. (63) als de vrouw C.C. (49) hadden in totaal 11 kilogram drugs aan hun lichaam geplakt om deze het land uit te smokkelen. Samen met de drugs werden zij overgedragen aan de Narcotica Brigade, waarna zij werden voorgeleid en in verzekering zijn gesteld.

Tijdens voortzetting van het onderzoek kwamen C.C. en D.J. als medeplichtigen in beeld, waarna zij werden opgespoord en eveneens in de kraag gevat. Ook dit tweetal is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!