Rihanna als zwoele non op nieuwe cover ‘Interview Magazine’

De nieuwste cover van Interview Magazine met Rihanna is het gesprek van de dag. De 36-jarige ging onlangs aan de slag voor een gesprek en een fotoshoot met de outlet, en de beelden vertoonden unieke mode-keuzes. Op de coverfoto is RiRi verkleed als zwoele non met rouge lippenstift, uitgebreide blauwe oogschaduw en een diepe V-hals.

Andere kiekjes van de fotoshoot waren een van haar met een blonde pruik en een andere met een zilveren voorwerp dat haar tanden bedekte.

Sommige gebruikers van social media waren kritisch over de beelden, waarbij velen de snapshots van het tijdschrift van de ‘Umbrella’-kunstenares ‘provocerend’ en ‘onheilig’ noemden, aldus meerdere X-gebruikers (voorheen bekend als Twitter). Toch schuwde Rihanna er niet voor om de artistieke digitale cover te omarmen.

‘Je hebt een kind en je laat je spullen zien, verkleed als non voor geld!? Walgelijk”, tweette een gebruiker van sociale media. “Ontluchtingssessie… ligt het aan mij of aan Rihanna’s cover van haar, verkleed als non, is zo onsmakelijk of wie denkt er over na?” aldus een andere kritische reactie.

error: Kopiëren mag niet!