USWNT Big Board: Selectievooruitzichten voor de Olympische Spelen onder coach Emma Hayes

Met de SheBelieves Cup achter de rug en de aanstelling van Emma Hayes als hoofdcoach, staat het Amerikaanse nationale vrouwenteam (USWNT) op een keerpunt. Hayes, die binnenkort haar rol bij het team volledig zal overnemen na een afwachting van zes maanden, heeft slechts vier wedstrijden om zich met het team te mengen en haar selectie voor de Olympische Spelen te bepalen. De aanstaande coachingwissel komt na een teleurstellend WK en introduceert de grootste periode van overgang in de geschiedenis van het USWNT, waardoor onzekerheid rond de selectie toeneemt. Samen met interim-coach Twila Kilgore heeft Hayes de taak om uit te maken welke spelers de VS naar Olympisch goud kunnen leiden. Het ESPN USWNT Big Board biedt een voorspelling van de selectie op basis van huidige vorm en recente prestaties, waarbij wordt opgemerkt dat de komende maanden waarschijnlijk veranderingen zullen zien naarmate spelerprestaties fluctueren en Hayes’ plannen vorm krijgen.

error: Kopiëren mag niet!