Rechtbank Weigert Beroep Tegen Voorlopige Vrijlating Dani Alves op Borgtocht

Een Spaanse rechtbank heeft beroepen afgewezen tegen de beslissing om de voormalige Braziliaanse voetballer Dani Alves voorlopig vrij te laten op borgtocht. Alves, die veroordeeld is tot 4,5 jaar gevangenisstraf wegens verkrachting, werd vrijgelaten nadat hij een borgsom van een miljoen euro betaalde, onder de voorwaarde dat hij zijn paspoorten inleverde en zich wekelijks meldde bij de rechtbank. Ondanks de veroordeling en het lopende beroep, dat enkele maanden kan duren, is er besloten zijn verzoek tot voorlopige vrijlating goed te keuren. Aanklagers willen dat zijn straf wordt verdubbeld tot negen jaar. Alves, bekend om zijn succesvolle periode bij Barcelona en het winnen van 42 trofeeën gedurende zijn carrière, werd kort na zijn arrestatie ontslagen door de Mexicaanse club Pumas UNAM.

error: Kopiëren mag niet!