PSG-favorieten bereiken halve finale ondanks overwinning Barcelona – Xavi

Barcelona heeft een belangrijke 3-2 overwinning behaald in de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain dankzij doelpunten van Raphinha en Andreas Christensen. Ondanks deze overwinning blijft Xavi Hernandez, de coach van Barcelona, PSG als favoriet beschouwen voor het totale resultaat. Hij benadrukt de noodzaak van verbeterde concentratie en prijst de volwassenheid van zijn team om terug te komen van een uitdagende situatie. PSG’s manager Luis Enrique erkent het verlies, maar toont vertrouwen in de capaciteit van zijn team om zich te herstellen in de tweede etappe, en beschouwt de wedstrijd in Barcelona als een beslissend gevecht. De wedstrijd was intens, met een snelle opeenvolging van doelpunten en grote momenten, inclusief een tegenvallende prestatie van PSG’s Kylian Mbappé. Beide teams bereiden zich nu voor op de tweede etappe, met Barcelona hoopvol om hun eerste Champions League halve finale sinds 2019 te bereiken en PSG vastberaden om de wedstrijd te keren.

error: Kopiëren mag niet!