Real Madrid Verzoekt UEFA om Dak te Sluiten voor Champions League Wedstrijd tegen Man City

Real Madrid heeft de UEFA gevraagd om het dak van het Santiago Bernabéu stadion gesloten te houden voor de aankomende kwartfinale van de Champions League tegen Manchester City. Dit verzoek is bedoeld om de sfeer te versterken en Madrid hoopt hiermee voordeel te halen uit het thuisvoordeel. De definitieve beslissing over het dak wordt genomen tijdens een technische bijeenkomst voorafgaand aan de wedstrijd op dinsdag. Historisch gezien heeft Real Madrid belangrijke thuiswedstrijden, zoals die tegen RB Leipzig in de achtste finales en reguliere LaLiga wedstrijden, gespeeld met een gesloten dak. Dit keer hoopt Madrid, na vorig jaar in de halve finale met 5-1 te zijn verslagen door City, op een omslag. Het team van Manchester City mist Kyle Walker door een blessure, een sleutelspeler in de verdediging tegen Real Madrid’s aanvallers tijdens eerdere ontmoetingen. Beide teams en coaches, met een geschiedenis van intense wedstrijden, bereiden zich voor op een ‘klassiek’ duel met nieuwe spelers en onvoorspelbare elementen.

error: Kopiëren mag niet!