Champions League-wedstrijden gaan ondanks terreurdreiging door

Champions League-wedstrijden zullen deze week doorgaan ondanks terreurdreigingen van Islamitische Staat, volgens de Europese voetbalbestuursorgaan UEFA. Dreigingen waren gericht op stadions in Parijs, Madrid en Londen waar kwartfinales gespeeld worden. De UEFA werkt nauw samen met lokale autoriteiten en bevestigt dat de wedstrijden zullen plaatsvinden met versterkte veiligheidsmaatregelen. Wedstrijden omvatten confrontaties tussen Real Madrid en Manchester City, Atletico Madrid en Borussia Dortmund in Madrid, Arsenal tegen Bayern München in Londen, en Paris Saint-Germain tegen Barcelona in Parijs. Dit komt na een dodelijke aanval door Islamitische Staat in Moskou vorige maand, benadrukkend de ernst van de dreiging.

error: Kopiëren mag niet!