Hamas-leider van “Quds Network”:

  • “Wij beschouwen het laatste voorstel dat aan ons is gepresenteerd als een afgewezen Israëlisch aanbod.”

– “Het meest recente afgewezen aanbod dat ons werd gepresenteerd maakte geen melding van een permanent staakt-het-vuren, maar sprak eerder van duurzame kalmte, waardoor de vijand binnen een bepaald tempo militaire aanvallen kon uitvoeren, gericht op specifieke doelen die het ‘militair of gevaarlijk’ noemt om toekomstige militaire agressie te rechtvaardigen. .”

  • “Wij zullen geen verdeeldheid of fragmentatie accepteren, en ons standpunt is duidelijk: de directe terugkeer van ontheemde Palestijnen naar hun huizen, zonder voorwaarden of beperkingen.”

– “De Israëlische bezetting heeft het aantal gevangenen volledig gedefinieerd zonder de Palestijnse gevangenen aan te spreken, waardoor het dossier, de namen en aantallen onderhevig zijn aan Israëlische stemmingswisselingen, en we weten dat de extremistische regering van de religieus-nationalistische niet zal instemmen met de vrijlating gevangenen, behalve op druppelbasis.”

  • “Wij eisen de volledige terugkeer van de ontheemden zonder voorwaarden of beperkingen, terwijl de Israëlische bezetting burgers wil en militair personeel afwijst. Wij zeggen een volledige terugtrekking, terwijl de bezetting een beperkte verplaatsingsoperatie aanbiedt en de terugkeer van de ontheemden onder Israëlisch toezicht houdt en controle.”
  • “Als de overeenkomst niet alomvattend en alomvattend is, moet ze een permanent staakt-het-vuren omvatten, de terugkeer van ontheemde Palestijnen zonder voorwaarden of beperkingen, het bieden van hulp en wederopbouw, en de voltooiing van een duidelijke deal voor de uitwisseling van gevangenen.”

error: Kopiëren mag niet!