Stijgende Box Office Collecties voor “Crew” met Kareena Kapoor, Tabu en Kriti Sanon

De film “Crew”, met in de hoofdrollen Kareena Kapoor, Tabu en Kriti Sanon, blijft indruk maken aan de box office, met een verzameling die mogelijk meer dan $605.232,50 bedraagt op de tiende dag sinds de release. Regisseur Rajesh A Krishnan’s film vertoont geen tekenen van vertraging in de tweede week en de collecties wijzen op een groei. Het rapport geeft aan dat de film meer dan $.7,203,136.20

heeft verdiend op de tweede zondag, waardoor het totaal in India bijna de $.7,203,136.20 nadert. In de eerste week verzamelde “Crew” $.5,252,286.81, met groei in de opbrengst op volgende dagen. Kriti Sanon deelt haar enthousiasme over de film en het werken met Kareena en Tabu, benadrukkend dat het succes van “Crew” de positieve veranderingen binnen de filmindustrie weerspiegelt. “Crew” volgt drie stewardessen en hun avontuur na het ontdekken van een dode passagier die illegaal goud smokkelde.

error: Kopiëren mag niet!