Nuggets verslaan Hawks en staan bovenaan in het Westen; Lakers naar de achtste plek

De Denver Nuggets hebben drie van hun laatste vier wedstrijden gewonnen en staan nu een halve wedstrijd voor op de Minnesota Timberwolves, die tweede staan in de Western Conference. Nikola Jokic heeft met zijn 25e triple-double van het seizoen een belangrijke rol gespeeld in de 142-110 overwinning op de Atlanta Hawks. Jokic eindigde de wedstrijd met 19 punten, 14 rebounds en 11 assists. Kentavious Caldwell-Pope en Michael Porter Jr. droegen respectievelijk 24 en 20 punten bij aan de overwinning. De Lakers versloegen de Cavaliers met 116-97, mede dankzij een uitmuntende prestatie van D’Angelo Russell die 28 punten scoorde. LeBron James en Anthony Davis behaalden beiden een double-double. De Hawks, ondanks een verlies, behouden hun plek in de play-in van de Eastern Conference, geleid door Clint Capela en De’Andre Hunter met respectievelijk 19 punten en 12 rebounds en 18 punten. Deze overwinningen en prestaties hebben belangrijke gevolgen voor de positie van de teams in hun respectievelijke conferences.

error: Kopiëren mag niet!