Krachtig avontuur met seksspeeltjes: een grote fout gerealiseerd

Het experiment van een Daily Star-verslaggever met de originele Magic Wand-vibrator liep bijna rampzalig uit vanwege een cruciale vergissing met betrekking tot de voedingsspanning. De iconische plug-in-toverstaf, bekend om zijn verschijning in verschillende mediavormen, was uitgerust met een Amerikaanse stekker. De verslaggever wilde het graag testen en kocht een eenvoudige stekkeradapter van de VS naar het VK. De Magic Wand, ter waarde van £ 71,16, wordt geprezen om zijn robuuste uitvoering en heeft twee standen, waarbij de eerste ongelooflijk krachtig is en de tweede intens krachtiger. Bij gebruik zorgden de overweldigende trillingen en het geluid van het speelgoed echter voor zorgen. Later werd ontdekt dat de fout voortkwam uit het feit dat de spanning in Groot-Brittannië het dubbele was van die in de VS (240 V versus 120 V), wat betekende dat de Toverstaf op een onbedoeld, buitensporig hoog vermogensniveau werkte.

error: Kopiëren mag niet!