VS: Hondje Mishka na maandenlange vermissing op 3000 kilometer verder gevonden

Het baasje van hondje Mishka dacht waarschijnlijk dat hij zijn kleine honje nooit meer zou zien. Sinds juli vorig jaar was de hond al vermist. Afgelopen week werd ze ineens gevonden, op meer dan 3.000 kilometer afstand van huis.

De politie ontdekte Mishka in een bos in de Amerikaanse staat Michigan en bracht haar naar een dierenasiel. Ze bleek gechipt te zijn en bij het traceren van de chip kwam het personeel erachter dat haar eigenaar 3.700 kilometer verderop woonde, in San Diego (Californië).

Baasje Mehrad Houman was op dat moment op vakantie in Minneapolis (Minnesota). Na een autorit van tien uur waren ze dan eindelijk weer herenigd.

“Een echt Hollywoodverhaal”, geeft dierenasiel Grosse Pointe Animal Adoption Society (GPAAS) op Facebook aan:

error: Kopiëren mag niet!