Navratri wordt dit jaar extra speciaal met ‘Hamare Galie Aana’ van Steven Dharampal

In gesprek met Dagblad Suriname vertelt de bekende, populaire, baithak en Chutney zanger Steven Dharampal: “Ik heb vorig jaar een mooie spirituele reis onder begeleiding van ‘Raghunatha Spiritual Tours’ gemaakt naar India, het was mijn eerste keer dat ik het land bezocht. Eeb van de excursies was een bezoek aan de ‘Mansa Devi Mandir’(Tempel), Nadat we een enorme heuvel hadden beklommen en de mandir hadden bezocht kreeg ik het gevoel dat ik hier eerder ben geweest… en ja ik heb over de mandir gedroomd in 2006.”

Navratri is dit jaar daarom heel speciaal voor Steven, en ter ere daarvan staat nu ‘Hamare Galie Aana’ online op zijn YouTube-kanaal (Steven Dharampal) en op diverse andere platforms als Spotify onder de naam Dharam Garam Chutney Music.

Steven bedankt hierbij Kishen Ramadhin( KRSTUDIO) voor de muzikale omlijsting van dit nummer, weer een ‘meesterwerk’ van Kishen Ramadhin. Een speciale dank doet Steven ook aan Ran Dewkinandan (L’KENDU AGENCY).

Steven is verbluft zegt hij, want nadat hij 2 weken geleden contact met Ran Dewkinandan opnam om een mooie ‘design’ te maken voor dit nummer, is Ran de volgende dag direct aan de slag gegaan, want hij kreeg zo een enorme inspiratie ervan.

Steven wenst in het byzonder Ran Dewkinandan en familie een gezegende Navratri toe, en dat Ran genoeg creativiteit en inspiratie mag opdoen de komende jaren. “Laten we samen met zn allen bidden voor een wereld met vrede en liefde en dat dat deze Navrati ook speciaal mag zijn voor jou, Jai Mata Di”, zegt Steven en bedankt ook al zijn fans en volgers voor de positieve reacties en alle liefde.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!