McDonald’s en Krispy Kreme vormen zoet partnerschap

McDonald’s maakt zich klaar om Krispy Kreme-donuts landelijk aan zijn menu toe te voegen in een opwindende samenwerking tussen deze twee voedselgiganten. Vanaf de tweede helft van 2024 kunnen klanten genieten van drie populaire Krispy Kreme-donuts in deelnemende McDonald’s restaurants. 

De selectie omvat de originele geglazuurde, chocoladeglazuur met hagelslag, en chocolate iced kreme filled donuts. 

De samenwerking volgt op een succesvolle proef in Kentucky, waar de vraag de verwachtingen ver overtrof. 

Krispy Kreme’s CEO Josh Charlesworth ziet dit als een kans om de toegang en het plezier van Krispy Kreme-donuts te verspreiden. Met de introducering van deze donuts in McDonald’s, verwacht Krispy Kreme zijn toegangspunten aanzienlijk te verhogen tegen eind 2026, dankzij verbeteringen in de toeleveringsketen en de ondersteunende infrastructuur.

Of the Krispy Kreme-donuts in de Surinaamse McDonald te verkrijgen zal zijn is nog niet bekend

error: Kopiëren mag niet!