Nachtelijke schrik in ambulance rig 12

Zerbo, een Reddit.com-gebruiker, deelde zijn griezelige ervaring met de zogenaamde ‘spookambulance’ van zijn werk, bekend als rig 12. Ondanks de vele verhalen van collega’s, stond Zerbo sceptisch tegenover het paranormale – tot die ene nacht.

Tijdens een rustige nachtdienst rond drie uur ’s nachts, in een afgelegen landelijke gemeenschap, werden zowel Zerbo als zijn partner plotseling gewekt door een gedempte mannenstem die angstig vroeg: “Oh mijn God, ga ik dood?”, gevolgd door zwaar ademhalen. De stem leek te komen vanuit de patiëntenafdeling van de ambulance. Geschrokken sprongen ze op, verwachtend iemand aan te treffen, maar vonden niets dan leegte.

Toen ze plotseling het geluid van een lekkende zuurstoffles hoorden, was de spanning te snijden. Na een haastige controle, ontdekten ze dat alle zuurstofflessen onaangeroerd waren, er was niemand te bekennen. De rest van de nacht bleef het oncomfortabel stil, en de slaap keerde niet terug.

Deze ervaring veranderde Zerbo’s houding ten opzichte van de verhalen over rig 12, en voegde een nieuw, onverklaarbaar hoofdstuk toe aan de legendes van de spookachtige ambulance.

error: Kopiëren mag niet!