Leverkusen’s Ongeslagen Reeks Richting Historische Treble

Bayer Leverkusen, onder leiding van hoofdcoach Xabi Alonso, beleeft een opmerkelijk seizoen met een indrukwekkende ongeslagen reeks van 40 wedstrijden, wat hen op de drempel brengt van de eerste competitietrofee en de mogelijkheid om een historische treble te voltooien. Deze ongeslagen reeks omvat cruciale wedstrijden zoals een gelijkspel tegen Bayern München, dat Leverkusen’s serieuze titelambities onthulde, en een overtuigende overwinning over Bayern, waarmee ze zichzelf vestigden als de grote favoriet om de Bundesliga-titel te grijpen. Met spannende overwinningen tegen teams zoals Qarabag en Hoffenheim toont Leverkusen een ongeëvenaarde veerkracht en laat zien dat ze klaar zijn om geschiedenis te schrijven in het Duitse voetbal.

error: Kopiëren mag niet!