Enrique vs. Mbappé: Strategische Zetten bij PSG

In een cruciale fase van het seizoen heeft PSG-coach Luis Enrique duidelijk gemaakt dat hij zonder aarzelen grote beslissingen durft te nemen, ook als dit betekent dat steratleet Kylian Mbappé op de bank zit of vroegtijdig wordt gewisseld. Deze zetten, gezien vooral tegen Monaco en Marseille, verrasten velen, inclusief Mbappé zelf. Enrique’s beslissingen lijken echter vruchten af te werpen. Ondanks de shock en ongeloof van fans en Mbappé’s duidelijke frustratie, bewees PSG’s winst zonder hem op het veld dat Enrique’s strategie resultaten oplevert. Met een uitstekende reeks ongeslagen matches en een voorsprong in de Franse competitie, lijkt Enrique’s focus op het grotere geheel hem en PSG in een sterke positie te plaatsen voor de komende confrontaties, met name de Champions League-ontmoeting met Barcelona.

error: Kopiëren mag niet!