Verdachte van betrokkenheid diefstal buitenboordmotor door politie Waldeck opgepakt

Agenten van het politiebureau Waldeck, Nickerie, hebben donderdag 28 maart de verdachte D.B. (24) in de Sardhaweg opgespoord en aangehouden.

De man wordt ervan verdacht de transporteur te zijn geweest van een gestolen buitenboordmotor op zondag 17 maart. In twee afzonderlijke zaken was door de aangevers R.M. en C.B. aangifte gedaan op het politiebureau Waldeck en Wageningen van diefstal van twee 15 PK buitenboord motoren.  

Aangever C.B. had op een bepaald moment de vermoedelijke transporteur van zijn gestolen buitenboordmotor in de Sardhaweg gesignaleerd en schakelde de politie in. Op zijn aanwijzing werd de verdachte D.B. op een adres aangetroffen en in de boeien geslagen. 

D.B. heeft toegegeven in opdracht van ene “Noltje” de 15 PK buitenboordmotor compleet met gasolinetank te hebben vervoerd. Ook zijn voertuig waarmee hij de goederen heeft vervoerd is door de politie in beslag genomen. Opdrachtgever “Noltje” werd ook opgespoord, maar zonder het gewenste resultaat. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt.

Hangende het verdere onderzoek is de verdachte D.B. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!