Rihanna Transformeert van Rated R naar Rated X in gewaagde nieuwe fotoshoot

Rihanna heeft een nieuwe reeks uitdagende lingeriekiekjes met haar volgers op Instagram gedeeld, waarbij ze de grenzen van Rated R naar Rated X verlegt. De 36-jarige zangeres en ondernemer pronkt met haar rondingen terwijl ze haar Savage Signature Script-collectie van bh’s, ondergoed, knuffels en slaaptopjes promoot. De collectie is verkrijgbaar op haar Savage x Fenty-website. Met kokette poses en liggend op een hotelbed versierd met Savage-beddengoed, straalt Rihanna terwijl ze een enorm bankbiljet signeert. Deze act symboliseert de lancering van haar nieuwste semi-transparante lingerie- en nachtkledingassortiment.

Samen met haar partner, rapper A$AP Rocky, heeft Rihanna twee zonen, RZA van 22 maanden en Riot van zeven maanden. Het koppel, dat jarenlang vrienden was voordat hun relatie romantisch werd, waardeert het ouderschap ondanks de uitdagingen die het met zich meebrengt. Rihanna verklaart in Vogue dat het moederschap ‘legendarisch’ is en een bron van motivatie en energie vormt voor nieuwe creaties, waaronder haar terugkeer naar de studio en het podium voor de Super Bowl.

error: Kopiëren mag niet!