WERELDNIEUWS –

TECH: Google belooft dat het ‘miljarden’ datapunten zal vernietigen die het van mensen heeft verzameld tijdens hun gebruik van de ‘incognito’-modus op Chrome, als onderdeel van een schikking in een class action-rechtszaak.

JUST IN: Associated Press meldt dat bij een ‘schijnbare Israëlische luchtaanval vier internationale hulpverleners zijn omgekomen’, waarbij de IDF zegt dat het een ‘grondige evaluatie op het hoogste niveau’ uitvoert.

Net binnen: Noord-Korea test een ballistische raket

BREAKING: Hezbollah zweert ‘straf en wraak’ na aanvallen op Iraans consulaatgebouw in Damascus

BREAKING: Iran heeft een brief naar de VN-Veiligheidsraad gestuurd waarin het zegt dat het ‘zijn legitieme en inherente recht behoudt om resoluut te reageren’ op aanvallen op het consulaatgebouw in Damascus

·

JUST IN: Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zegt met betrekking tot wapenoverdrachten naar Israël dat het land ‘in een gewapend conflict verkeert en veel defensiemateriaal verbruikt en dat een deel daarvan moet worden aangevuld voor de veiligheid van Israël op de lange termijn’.

Net binnen: het nettovermogen van Donald Trump daalt met $1 miljard terwijl de aandelenkoers van zijn sociale-mediabedrijf met meer dan 20% daalt

·
BREAKING: CNN meldt dat de Verenigde Staten op het punt staan 18 miljard dollar aan militaire verkopen aan Israël goed te keuren

·

JUST IN: Rusland zegt dat IDF-aanvallen op Damascus ‘onaanvaardbaar’ zijn

BREAKING: Florida houdt in november een stemming over het recht op abortus en de legalisering van marihuana

·

BREAKING: Berichten over IDF-aanvallen in Zuid-Syrië na drone-infiltratie

·
VERENIGDE STATEN: Bloomberg meldt dat Elon Musk nu officieel de ‘grootste particuliere werkgever’ is in Austin, Texas, nu zijn bedrijven hun aanwezigheid vergroten.

BREAKING: Sky News Arabia meldt dat door Iran gesteunde groepen een aanval hebben gelanceerd op de Amerikaanse basis bij Al-Tanf in het zuidoosten van Syrië

VERENIGDE STATEN: Het minimumloon van 20 dollar per uur voor fastfoodarbeiders in Californië gaat vandaag in

·

VERENIGDE STATEN: Lou Conter, de laatste levende overlevende van de USS Arizona, die tot zinken werd gebracht tijdens het Japanse bombardement op Pearl Harbor, is op 102-jarige leeftijd overleden.

BREAKING: Zeven leden van de Iraanse Revolutionaire Garde gedood bij een aanval op het consulaat in Damascus

BREAKING: Politico meldt dat de regering-Biden overweegt om Israël tot 50 nieuwe F-15 straaljagers en 30 AIM-120 AMRAAM te verkopen.

error: Kopiëren mag niet!