Oscar Valdez Verslaat Liam Wilson en Wint Interim WBO Titel; Estrada Nieuwe Ondisputed Kampioen**

Oscar Valdez heeft de interim WBO junior lichtgewicht titel veroverd na Liam Wilson in de 7e ronde te verslaan in Glendale, Arizona. Valdez, een voormalig kampioen in twee gewichtsklassen, toonde zijn kracht en precisie door Wilson te overweldigen met een serie harde stoten, resulterend in een overwinning door ingrijpen van de scheidsrechter. Valdez, die nu een record van 32-2, 24 KOs heeft, wordt mogelijk de volledige kampioen op 130 pond wanneer de huidige titelhouder Navarrete, zoals verwacht, zijn titel opgeeft.

In een ander gevecht van de avond, werd Seniesa Estrada de onbetwiste strawgewicht kampioen na een unanieme beslissingsoverwinning tegen Yokasta Valle. Estrada, die al de WBA en WBC 105-pond titels in bezit had, demonstreerde superieur voetenwerk en boksvermogen om Valle consequent te overtreffen in punten. Beiden deelden serieuze slagen uit, maar het was Estrada’s strategie en techniek die haar hielp de overwinning te behalen en haar droom te verwezenlijken om onbetwiste kampioen te worden.

Dit boksevenement bracht niet alleen spannende gevechten, maar ook historische mijlpalen met Valdez die wellicht tot een volledige kampioen wordt gekroond, en Estrada die haar positie als de beste in haar gewichtsklasse verstevigt.

error: Kopiëren mag niet!