Predikant Huurt Huurmoordenaars in tegen Dochter’s Vriend**

Samuel Davalos Pasillas, een 47-jarige predikant uit Californië, is gearresteerd op verdenking van het inhuren van huurmoordenaars om de vriend van zijn dochter om het leven te brengen. De aanval vond plaats op 21 oktober 2023, waarbij het slachtoffer meerdere schoten overleefde door zelf naar het ziekenhuis te rijden. Onderzoek wees uit dat deze daad een georkestreerde poging tot moord was, met Pasillas als het brein vanwege zijn afkeuring van de relatie van zijn dochter. Pasillas zou bijna $40.000 hebben betaald aan de moordenaars. Naast hem is ook Juan Manuel Cebreros gearresteerd, terwijl men nog steeds op zoek is naar een derde verdachte. Beide mannen ontkennen schuldig te zijn, maar worden vastgehouden met een borgtocht van $1 miljoen in afwachting van verdere rechtszaken

error: Kopiëren mag niet!