Leonardo DiCaprio en Vittoria Ceretti niet verloofd ondanks geruchten

Ondanks geruchten en speculatie zijn Leonardo DiCaprio en zijn vriendin Vittoria Ceretti niet verloofd. Speculatie ontstond nadat Ceretti werd gezien met een ring aan haar ringvinger tijdens een lunch in Los Angeles. E

chter, bronnen dicht bij DiCaprio bevestigen, dat hij geen huwelijksaanzoek heeft gedaan. De ring die Ceretti droeg, blijkt ze al sinds 2022 te hebben, ruim voordat ze met DiCaprio begon te daten.

Het koppel, dat voor het eerst werd verbonden tijdens het Filmfestival van Cannes in mei 2023, blijft goed bij elkaar. Eerder geruchten over romantische spanning tussen DiCaprio en Teyana Taylor werden ook ontkend, het duo zou slechts vriendelijk zijn.

Ondanks de aanhoudende speculatie, blijft DiCaprio’s status als eeuwige vrijgezel ongewijzigd.

error: Kopiëren mag niet!