Eerbetoon voor culturele bijdrage: Mokamsingh en Poeran onderscheiden

In een bijzondere ceremonie georganiseerd door Satya Dharma zijn John Mokamsingh en Ghandy Poeran onderscheiden voor hun uitzonderlijke bijdragen aan de Hindostaanse gemeenschap in Nederland en Suriname. De heren ontvingen een plaquette en een SuRo-speldje als blijk van waardering voor hun inzet op sociaal-cultureel, sportief, religieus en maatschappelijk gebied in steden als Rotterdam en Den Haag, alsook in Suriname.

Vanaf jonge leeftijd hebben Mokamsingh en Poeran zich vrijwillig ingezet om de Hindostaanse cultuur te bevorderen en naar een hoger niveau te tillen. Hun toewijding heeft niet alleen bijgedragen aan het behoud van deze rijke cultuur, maar heeft ook de gemeenschap dichter bij elkaar gebracht.

Deze onderscheidingen, uitgereikt in het kader van 150 jaar Hindostaanse Immigratie en 45 jaar Stichting Dosti, onderstrepen de belangrijke rol die beide heren spelen in het versterken van culturele banden en het bevorderen van maatschappelijk welzijn.

De ceremonie werd bijgewoond door vooraanstaande leden van de gemeenschap, waaronder Oesha Bhikhie, Ramon Ramsodit, Ram Rambartsingh en Iwan Jiawan, die allen de prestaties van Mokamsingh en Poeran prezen. Met deze erkenning hoopt Satya Dharma dat hun inspirerende werk zal voortduren en nog vele anderen zal bereiken en motiveren in zowel Nederland als Suriname.

(Foto: van links naar rechts Oesha Bhikhie, Ramon Ramsodit, Ghandy Poeran, John Mokamsingh, Ram Rambartsingh en Iwan Jiawan)

error: Kopiëren mag niet!