Spanning in de EPL: Tottenham stijgt, Chelsea stagneert, Newcastle maakt indrukwekkende comeback

In een actievolle speeldag in de Premier League behaalde Tottenham Hotspur een cruciale 2-1 overwinning op Luton Town, waardoor ze opklommen naar de top vier. De overwinning werd bezegeld door een laat doelpunt van Son Heung-min, ondanks een verrassende vroege voorsprong voor Luton. Chelsea, daarentegen, speelde 2-2 gelijk tegen een tienkoppig Burnley, ondanks het voordeel van een man meer voor de meeste van de tweede helft. Newcastle United toonde veerkracht door van een 3-1 achterstand terug te komen en West Ham United met 4-3 te verslaan, terwijl Fulham van een late achterstand terugkwam om een 3-3 gelijkspel tegen Sheffield United te behalen. De resultaten houden de spanning hoog in de strijd om de Champions League-plaatsen, terwijl Chelsea’s ambitie voor een hogere klassering een deuk opliep.

error: Kopiëren mag niet!