Dode en een zwaargewonde bij gekandelde houttruck op weg naar Atjoni

Een houttruck met lading op de weg naar Atjoni is vrijdag 29 maart ter hoogte van de Poederberg gekanteld. Daarbij is de chauffeur,  Bidjaikoemar, M, ter plekke overleden.

Ter hoogte van km 43 is de truck door tot nog onbekende reden van de weg geraakt, waardoor deze met de houtblokken erop kantelde. Met behulp van de brandweer werden de slachtoffers uit de houttruck gehaald, waarbij de truckbestuurder geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de chauffeur vast, 

De mede-inzittende Tarique, N., die in een ambulance werd afgevoerd, is opgenomen op de afdeling Chirurgie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, aldus meldt de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname. 

De toedracht van dit eenzijdig ongeval is vooralsnog niet bekend.

error: Kopiëren mag niet!