Brad Pitt en Angelina Jolie Naderen einde Scheidingsstrijd

Brad Pitt en Angelina Jolie’s langdurige en bittere echtscheidingsstrijd lijkt eindelijk ten einde te komen nu Pitt zijn streven naar gedeelde voogdij over hun kinderen laat varen. Sinds hun scheiding in 2016 is het paar verwikkeld in een juridische strijd. Een bron onthulde dat de twee dichtbij een overeenkomst zijn, waarbij Angelina de primaire fysieke voogdij behoudt en Brad bezoekrecht krijgt. Het conflict, gekenmerkt door beschuldigingen van ouderlijke vervreemding en fysieke aanvallen tijdens een incident op een privévliegtuig, heeft het gezin diep geraakt. De kinderen Maddox, Pax en Zahara zijn nu volwassen en vallen niet onder de voogdijovereenkomsten. Het voorval aan boord van het vliegtuig was de aanleiding voor Angelina’s aanklachten tegen Brad van misbruik, die zijn imago en relatie met de kinderen hebben geschaad. Naast de echtscheidingsprocedures vechten de sterren ook over een gezamenlijk bezeten wijngaard. Na jaren van juridisch getouwtrek toont recente ontwikkeling aan dat een resolutie in zicht is.

error: Kopiëren mag niet!