Ron DeSantis Legaliseert Gigantische Wijnflessen in Florida

Gouverneur Ron DeSantis van Florida ondertekende een wetsvoorstel dat de verkoop van gigantische flessen wijn in de detailhandel toestaat, waardoor de staat met deze nieuwe regelgeving ver vooruitloopt. De aanpassing maakt het mogelijk voor verkopers om uitzonderlijke wijnflessen aan te bieden die tot twintig standaardflessen wijn kunnen bevatten. Deze wijziging, die bedoeld is om administratieve beperkingen terug te dringen en het consumentengeluk te vergroten, maakt het voor de inwoners van Florida mogelijk om voor grotere evenementen zoals bruiloften of campagnebijeenkomsten, supergrote flessen wijn te kopen en te verkopen. DeSantis benadrukte het gebrek aan openbaar beleid als reden voor de vorige beperkingen en positioneert deze wet als een stap richting consumentenvrijheid. De wet, die op 1 juli 2024 van kracht wordt, betekent ook dat distributeurs en fabrikanten wijn in alle groottes aan elkaar kunnen verkopen, waardoor de regelgeving rondom de verkoop van wijn aanzienlijk versoepeld wordt.

error: Kopiëren mag niet!